Чекатимуть наказ Москви перетнути межу: На маневрах "Захід-2017" росіяни відпрацьовуватимуть перекидання ударних підрозділів до кордону України (відео)

Як водиться, рішення прийматиметься лише однією людиною у Кремлі. Генералітету ставиться завдання створити умови для можливості "Бліцкригу" у напрямку, куди вкаже вождь.
Владислав Волошин

На військових білорусько-російських навчаннях "Захід-2017" Москва буде також відпрацьовувати перекидання значного контингенту біля кордонів України. Саме в цьому і полягає одна з основних загроз цих маневрів для Києва, - заявив в ефірі Обоз.LIVE спікер Генштабу Збройних сил України Владислав Волошин, передають Патріоти України.

"Відпрацьовується там саме концентрація і перекидання на великі відстані значної кількості сил і засобів біля території України. Ось це і є однією з найбільших загроз для України. Буде агресія чи ні - це питання. А то, що вони вже це роблять, відпрацьовують і декларують - це загроза", - підкреслив Волошин.

Крім того, спікер Генштабу зазначив постійне збільшення Росією кількості військових і озброєння на кордоні з Україною.

"Зберігається тенденція щодо збільшення. Наприклад, навіть ці навчання "Захід-2017", це не тільки навчання в Білорусі. Білорусь - це видима частина. Навчання проходитимуть на значних територіях Росії та Білорусі. Починаючи від Ленінградської області і закінчуючи нашим анексованим Кримом", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...