Cherchez la femme: Нардепи розповіли про своїх успішних дружин (відео)

Народні депутати України декларують мільйони, автопарки, майно своїх дружин, які в свою чергу є успішними підприємцями.

Нардеп Тетяна Острикова пояснила журналістам ТСН, що причина полягає в самій звітності, передають Патріоти України. "А причина в тому, що угоди та витрати на операції понад 80 тисяч гривень ми, народні депутати, повинні декларувати, а члени наших сімей не повинні декларувати. На навчання, придбання авто, коштовностей", - заявила Острикова.

Ігор Мосійчук тим часом розповів, що дружина орендує за 35 тисяч будинок, в якому вони живуть. Зате сама вона не працевлаштована офіційно.

Нардеп Руслан Сидорович поділився з журналістами, що записав на дружину будинок і земельну ділянку, а також 50% адвокатської компанії. А у депутата Юрія Павленка, друга половинка задекларувала 80 тисяч доларів. "Mercedes - власник дружина, а у мене право користуватися", - пояснив він.

За словами народного депутата Олександра Третьякова, нерухомість і все інше записане на дружину, тому що у нього не було часу оформляти документи. Він розповів, що сам має близько восьми млн доларів і два Mercedes, зате дружина володіє Maserati, прикрасами, шубами та їх спільним домом.

Депутат Іван Мірошниченко заявив, що його дружина сама заробляє. А сам народний обранець два будинки або корпоративні права оформляв на сім'ю.

Василь Німченко зізнався, що його доходи склали точно кілька мільйонів. А свою дружину назвав феміністкою, яку не так просто утримувати. Тому вона, за його словами, сама утримує сім'ю. "Як можна феміністку утримувати? Вона за сім'ю платить сама. І за мене. Вона мій міністр фінансів. Моя справа тільки її підтримувати та не злити", - пожартував Німченко.

А народний депутат Борислав Розенблат отримує гроші на витрати з "каси дружини". Крім того, за його словами, на неї задекларовано понад одного млн доларів.

"Пам'ятаю, що є на ній два автомобіля, кілька підприємств, будинок житловий. Моя сестра займалася аграрним бізнесом, дружина - молочним бізнесом. Як то кажуть, надійний тил. Дійсно видає. Я кажу, що їду до Києва, треба стільки-то грошей. вона просто дістає і все", - заявив Розенблат.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...