Через борг у 5 тисяч гривень: У Миколаєві школярка побила однолітку

Крім зазначеного інциденту, правоохоронці також визначають, де неповнолітня взяла зазначену суму грошей.

У Миколаєві школярка побила однолітку через борг у розмірі 5 тис. гривень. Про це повідомляє адміністрація Центрального району міста у Facebook, передають Патріоти України.

"Між двома подругами, неповнолітніми ученицями школи, виник конфлікт через фінансовий борг, який не повернула дівчина. За словами позичальниці, її побив батько і вигнав із дому, тому їй потрібні були кошти для життя. Їх вона позичила у ровесниці. За домовленістю, вже через місяць вона мала повернути борг", – йдеться в повідомленні.

Після того, як дівчині нагадали про заборгованість, вона запропонувала замість грошей віддати подрузі мамині золоті прикраси, на що отримала відмову.

За словами постраждалої, вони домовилися зустрітися біля школи, щоб поговорити і закрити питання щодо боргу. Але на зустріч юна боржниця прийшла ще з двома подругами, після чого сталася бійка, під час якої дівчина отримала численні синці та забої.

Незрозумілим чином у постраждалої виявився мобільний телефон нападниці й вона одразу після інциденту зателефонувала її батькові та про все розповіла.

Про ситуацію повідомили в поліцію. Крім зазначеного інциденту, також визначають, де неповнолітня взяла зазначену суму грошей.

Нині обоє перебувають на контролі служби у справах дітей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...