Через ДТП з Поплавською: Відомий актор залишає "Дизель шоу"

​Актор і один з авторів "Дизель шоу" Олег Іваниця оголосив про свій відхід з проекту після трагічної загибелі Марини Поплавської.

Іваниця написав в Інстаграмі відвертий пост, в якому пояснив мотиви свого рішення, передають Патріоти України.

"Не вижу себя больше в рамках проекта. Как ни стараюсь. Когда происходят трагические события, в голове колоколом звенит вопрос ПОЧЕМУ? Он настолько пронзительный, что отсутствие ответа вообще неприемлемо. ПОЧЕМУ БЛИН? Ответ начинаешь находить в самом себе. Потому что не подошёл к ней и не сказал, чтобы она ушла с того места. Что оно опасное. И не слушать, когда она скажет что каждый из нас тут сидел, и что тут самое пейзажное окно, и за Мишкой надо присмотреть... просто взять и увести ее оттуда! Что не надо было ехать ночью. Что надо было поднять вопрос о втором водителе. Надо было сделать что угодно, чтобы этого не случилось!

Мариночка видела смысл своей жизни в том, чтобы радовать зрителей. И это действительно прекрасный смысл. И Шоу должно продолжаться. И зрители должны продолжать радоваться. И так и будет. Но я не могу себя представить на сцене "Дизель Шоу" без неё. Не хочу. Ухожу."

У коментарях люди розділилися на два табори. Одні пишуть, що не можна допустити розпаду колективу, тому що Поплавська цього б не хотіла. Інші стали на бік актора, мовляв, після такої трагедії буде складно виходити на сцену і продовжувати жартувати.
Олегу Іваниці 39 років. Він закінчив Інститут міжнародного бізнесу в Тернопільській академії і студію акторської майстерності "Чорний Квадрат". У актора є двоє дітей. В "Дизель шоу" часто виконував ролі доктора, вчителя і підкорювача жіночих сердець.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...