Через несплату податків: У Німеччині у родини відібрали собаку і продали на eBay

Чиновники спочатку хотіли конфіскувати інвалідний візок одного з членів сім'ї як найцінніший предмет в будинку.

Влада німецького міста Ален конфіскували у сім'ї собаку за несплату податків і продали її на аукціоні eBay, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

Німецькі ЗМІ повідомляють, що чиновники спочатку хотіли конфіскувати інвалідний візок одного з членів сім'ї як найцінніший предмет в будинку, однак виявилося, що коляска належить страховій асоціації. Тому міські чиновники зупинилися на племінній суці мопса на ім'я Едда. На eBay її виставили всього за 750 євро. Це половина суми, яку новий власник собаки очікував заплатити.

Новим власником Едди стала офіцер поліції Мікаела Джордан. При цьому їй сказали, що мопс здоровий, тому Джордан погодилася на продаж. Однак пізніше з'ясувалося, що собака хвора. Після зміни власників в грудні їй зробили чотири операції через проблеми з очима. Тепер жінка намагається отримати компенсацію за витрачені на лікування собаки 1800 євро.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...