Через ревнощі: На Закарпатті 10-класниця жорстоко побила "суперницю" і вчителя (відео)

На Закарпатті в селі Вилок восьмикласниця потрапила в лікарню після того, як її побила десятикласниця: молодша нібито задивлялася на хлопця, який подобається старшокласниці.

15-річна Ангеліка мала претензії до 13-річної Регіні через фотографії з хлопцем на дні народження - вони були поруч, а старшу це образило, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

10-класниця спочатку намагалася зіштовхнути конкурентку зі сходів, проте цьому завадили вчителя, а вже після уроків Регіна вийшла в шкільний двір, де на неї вже чекали. В розбірки ніхто зі школярів не втручався - з десяток дівчат мовчки спостерігали за побиттям. «Вона вчепилася у волосся і почала бити по всьому тілу - ногам, шиї, голові. Потім, коли вдарила в живіт, Регіна не могла дати якийсь відсіч. Потім підбіг учитель», - розповідає свідок Маріанна.

Побиття припинив учитель інформатики, який став між дівчатами, але дісталося і йому. Учитель посадив восьмикласницю в свою машину і намагався виїхати. Побита Регіна відчула гострий біль в животі і запаморочення, тому швидка її доставила в лікарню. «Їй встановлено діагноз черепно-мозкова травма - струс головного мозку, забій м'яких тканин голови», - розповів завідувач травматологічним відділенням Виноградівської районної лікарні Адельберт Мезев.

У поліцію звернулися обидві дівчини: сім'я Регіни нарікає на Ангеліку, а Ангеліка стверджує, що її побив учитель інформатики. «Вони заявляють, що вчитель завдав удари. Звичайно, буде експертиза, яка встановить, чи дійсно вона отримувала тілесні ушкодження і їх характер», - розповіла керівник підрозділу ГУ Нацполіціі Закарпаття Тетяна Щеголева.

У школі тепер працюють слідча група і шкільна комісія, однак останні вже прийшла до висновку, що вчитель нікого не бив.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...