Через сварку? - Затримано підозрюваних у звірячому вбивстві військового-контрактника під Харковом

23-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями виявили у каналізаційному колекторі на території військової частини в місті Лозова 30 липня.

Про це першим на своїй сторінці в Facebook повідомив комбат батальону ЗСУ "Донбас Україна" В'ячеслав Власенко ("Філін"), передають Патріоти України.

"Вбивць знайдено за один день і заарештовано. Нелюди, що по-звірячому вбили Костянтина Казакова, будуть суворо і справедливо покарані", - написав він.

Інформацію про затримання підозрюваних підтвердив перший заступник прокурора Харківського гарнізону Владислав Зубко. Він зазначив, що затримані двоє товаришів по службі загиблого. Зараз прокуратура готує клопотання до суду про обрання запобіжного заходу, наполягатиме на триманні під вартою.

За словами Зубка, вбивство трапилось у ніч на 26 липня. За попередньою інформацією, причиною вбивства стала раптова сварка.

23-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями виявили у каналізаційному колекторі на території військової частини в місті Лозова 30 липня. Під час огляду тіла були зафіксовані наступні ушкодження: дві поперечні рани на поверхні шиї, тупа травма живота, забій грудної клітини, ознаки частково гнилісних змін м'яких тканин тіла. На місці також вилучені телефон жертви, документ на отримання нової військової форми на ім'я загиблого.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Загиблий – контрактник, старший солдат, який проходив службу в батальйоні "Донбас України". Він зареєстрований у місті Біла Церква Київської області.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...