Через сварку з дружиною? - Боєць ООС вкоротив собі віку на фронті

Перед трагедією чоловік написав повідомлення дружині, зі змісту якого зрозуміло, що між парою виник конфлікт.

У зоні проведення ООС на посту загинув військовослужбовець 26-ої окремої артилерійська бригади, що базується в місті Бердичеві Житомирської області, передають Патріоти України.

У неділю, 1 липня, в зоні ООС, де виконує бойове завдання 26 артилерійська бригада, сталася надзвичайна подія. Близько шостої години ранку на посту було знайдено тіло військовослужбовця без ознак життя. За попередньою інформацією, причиною смерті стало наскрізне кульове поранення. Біля військового знаходилася його зброя. Поки що розглядається дві версії – самогубство та необережне поводження зі зброєю.

"Маю інформацію, що це було самогубство. Перед трагедією чоловік написав смс дружині, зі змісту якого зрозуміло, що між парою виник конфлікт, який став мотивом такого вчинку. Це його друга дружина. Неофіційна. Від першого шлюбу чоловік мав 5-річну дитину", - розповіла волонтерка Ірина.

У вересні цього року загиблому мало б виповнитися 27 років.

Джерело: Бердичів BIZ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...