Через відставку Бориса Джонсона Захарова верещить від щастя і несе маячню

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон подав у відставку через Brexit. Однак у офіційної представниці МЗС РФ Марії Захарової своя версія події.

Марія Захарова

З їдким коментарем з приводу відставки Джонсона скандалістка Захарова вибухнула в Facebook, передають Патріоти України.

У понеділок, 9 липня, стало відомо про відставку британського міністра закордонних справ Бориса Джонсона. Причиною стали розбіжності з главою уряду Терезою Мей з приводу Brexit - виходу Великобританії з Євросоюзу. Справа в тому, що Джонсон був за "жорсткий Brexit", на відміну від Мей.

Захарова не упустила випадку позловтіхатися з приводу гучної відставки свого "ворога". Вона спробувала переконати, що причиною відходу міністра нібито стала "русофобія". "А что вы хотите? Столько врать миру про "руку Кремля", "агрессию против Великобритании на территории Великобритании", "Новичок", ЧМ-2018 и тд. становится уже опасно", - цинічно заявила пособниця путінського режиму.

Більш того, змінюваність влади, якої вже майже 20 років не бачили в РФ, вона назвала "урядовою кризою" в Великобританії.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...