Через зауваження: Група молодиків в Одесі підрізала копа (фото)

Повертаючись додому, правоохоронець побачив групу молодих людей, які голосно з'ясовували стосунки, лаялися між собою і обзивали нецензурними словами дівчину.

На Елисаветинській вулиці Одеси, раніше судимий 21-річний зловмисник завдав ножове поранення в область серця поліцейському. Про це повідомляє Нацполіція, передають Патріоти України.

Так, повертаючись додому, правоохоронець побачив групу молодих людей, які голосно з'ясовували стосунки, лаялися між собою і обзивали нецензурними словами дівчину. Він зробив зауваження хлопцям. Один з них вихопив ніж і вдарив поліцейського в груди, після чого вся компанія кинулася бігти.Потерпілий встиг викликати "швидку". Медики госпіталізували працівника ГУНП у важкому стані - ножем зловмисник потрапив поліцейському в область серця.Протягом години оперативних заходів співробітники внутрішньої безпеки НПУ і поліції Одеси встановили всіх, хто був учасником цієї події і особу нападника. Ним виявився 21-річний місцевий житель, раніше судимий за розбійний напад групою осіб, який в даний час є підсудним у ст.155 (Статеві зносини з особою яка не досягла статевої зрілості) Кримінального кодексу України.Під час невідкладного обшуку (не вимагає санкції суду) в квартирі одного з підозрюваних знайшли ймовірне знаряддя злочину - ніж. За фактом події відкрито кримінальне провадження. Попередня кваліфікація - 348 ст. КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу). За такий злочин покладається позбавлення волі на термін від 9 до 15 років або довічне ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...