Через зауваження: У Львові побили почесного консула Бельгії

Згідно з попереднім діагнозом лікарів, у почесного консула зафіксовано струс головного мозку та забій правого вуха.

У Львові 7 січня побили почесного консула Бельгії в місті Ярослава Гарцулу, передають Патріоти України з посиланням на поліцію Львівської області.

Прес-секретар ГУ НП у Львівській області Світлана Добровольська розповіла, що в поліцію 7 січня звернувся 62-річний львів'янин зі скаргою про те, що близько 21:00 невідомий чоловік під час конфлікту на проспекті Шевченка вдарив його. "Поліція порушила кримінальне провадження за ч1, ст125 КК. Вирішують питання про призначення судово-медичної експертизи", - повідомила Добровольська.

Факт інциденту і особистість учасників конфлікту підтвердили в поліції. "Інцидент стався ввечері, 7 січня, на проспекті Шевченка, 18. В Галицький відділ поліції Львівської області із заявою звернувся Гарцула Ярослав Іванович. За його словами, невідомий чоловік зробив йому зауваження в агресивній формі з приводу того, як він припаркував автомобіль. В ході спілкування невідомий завдав йому тілесні ушкодження, кілька разів ударивши в область голови", - розповіли правоохоронці.

За їх словами, згідно з попереднім діагнозом лікарів, у почесного консула зафіксовано струс головного мозку та забій правого вуха. Після надання першої медичної допомоги, потерпілий був відпущений додому. Поліцейські встановили особу нападника. Ним виявився Бєлкін Олександр Олегович, 1976 року народження, який проживає поруч з місцем події. Свою провину він визнав. В даний час Бєлкін відпущений під підписку про невиїзд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...