Чергова істерика скреп: Кремлівський пропаганд*н заявив, що в Україні з дитинства вчать "вбивати москалів" (відео)

Російський пропагандист Ігор Коротченко, який називає себе військовим експертом, жахнувся того, що дітей в Україні нібито з дитинства навчають пісням із закликами до ненависті і знищення росіян.

Крім того, рупора Кремля лякає жартівливе гасло часів Євромайдану "Хто не скаче, той москаль!", яке нібито позбавляє людей глузду. Своїми неадеакватними претензіями Коротченко поділився в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

"Ми не закликаємо до вбивств в Україні — ми у всіх ефірах кажемо зупинити війну! Ви ж що робите? У вас діти маленькі починають скакати перед камерами і читати віршики про те, як необхідно вбивати москалів! Забули ці відео? Коли цілі площі скачуть в екстазі з криками: "Хто не скаче, той москаль!" — обурився Коротченко, намагаючись виставити Росію, що розв'язала криваву війну в Україні, в образі "голуба миру".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...