Чергова істерика в Кремлі: Затриманий у Норвегії російський шпигун виявився співробітником апарату Держдуми

Росіянин, якого затримали в норвезькому місті Осло за підозрою у незаконній розвідувальної діяльності, виявився працівником апарату Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства закордонних справ Росії, передають Патріоти України.

Повідомляється, що до МЗС Росії викликали посла Норвегії в Росії Руне Ресаланда, де йому оголосили рішучий протест у зв'язку із затриманням в аеропорту Осло і арештом російського громадянина Михайла Бочкарьова. "Було підкреслено, що співробітник апарату Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації М.А. Бочкарьов перебував у Норвегії на запрошення Європейського центру парламентських досліджень та документації з метою участі в міжнародному семінарі, який проходив у норвезькому парламенті", - йдеться у заяві.
У МЗС пригрозили, що "не залишать такі дії без наслідків".
Нагадаємо, 21 вересня в аеропорту Осло (Норвегія) поліція затримала громадянина Росії, після того, як росіянин відвідав міжнародний семінар з оцифрування даних у норвезькому парламенті. Його підозрюють в незаконному зборі інформації. Росіянин звинувачення відкинув та назвав те, що сталося, "непорозумінням".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...