Чергова поразка РФ: Українка не залишила шансів росіянці в Китаї

Четверта ракетка України Катерина Козлова здобула перемогу в фіналі турніру серії WTA 125k в китайському Даляні над росіянкою Вірою Звонарьовою.

Катерина Козолова

Трохи більше ніж півтори години знадобилося Козловій, щоб виграти у вирішальному поєдинку, передають Патріоти України.

У першому сеті Звонарьовій першою вдалося вийти вперед із брейком (3:1), проте Катерина з рахунку 2:4 виграла чотири гейми поспіль і залишила першу партію за собою.

Другий сет пройшов під повним контролем українки, яка зробила ще два брейки на подачі екс-другої ракетки світу. Але не зуміла подати на матч за рахунку 5:1. Катерина виправила ситуацію черговим брейком, який приніс їй чемпіонство.

Це найбільший успіх в кар'єрі Козлової. В цьому сезоні вона вже вигравала титул ITF на 60-тисячнику в Римі. Перемога в Даляні дозволить Катерині стати 83-ю ракеткою світу в оновленій версії рейтингу WTA. Це є її особистим рекордом.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...