Чергове прозріння? - Рейтинг Путіна обвалився на 15% за два місяці

За даними соціологів, пік популярності Путіна у 2018 році припав на березень (80-81%).

У червні рейтинг схвалення діяльності президента РФ Владіміна Путіна знизився на 15% у порівнянні з даними за квітень 2018 року. Про це свідчать результати соцопитування, проведеного російським "Левада-центром" 22-26 червня поточного року, передають Патріоти України.

За даними соціологів, пік популярності Путіна у 2018 році припадає на березень (80-81%). З березня спостерігається зниження показників, включаючи схвалення діяльності керівництва країни: знижуються загальні оцінки стану у країні, схвалення діяльності уряду Росії, прем'єр-міністра і президента.

Упевнених у тому, що Росія рухається "у правильному напрямку" стало 46% (56% - у травні, 63% - у березні), а упевнених, що країна "рухається неправильним шляхом" побільшало до 42% опитаних (27% - у травні, 23% - у березні).

Також продовжують погіршуватися оцінки поточного економічного становища в РФ.

"На покращення чекають 10% опитаних; на погіршення - 38%; вважають, що становище не буде змінюватися - 50%. 56% опитаних дивляться із неспокоєм у своє майбутнє, спокійно або оптимістично - 41%", - зазначають соціологи.

Опитування проводилося серед 1600 осіб за репрезентативною вибіркою міського і сільського населення у віці від 18 років і старше, у 136 населених пунктах в 52 суб'єктах РФ, методом особистого інтерв'ю.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...