Черговий доказ агресії РФ в Україні: Волонтери розсекретили чергові імена російських військових на Донбасі (фото)

Українські волонтери підтвердили участь кадрових російських військових в забезпеченні розвідки і управлінні безпілотними літальними апаратами російського виробництва на окупованому Донбасі.

За результатами розслідування пізнані солдати ВС РФ, що втратили БПЛА "Тахіон" на Донбасі, повідомляє InformNapalm.

Матеріали для аналізу отримані в результаті успішної операції по впровадженню активістами UCA (FalconsFlame, Trinity, Ruh8, КіберХунта) специфічного програмного забезпечення на робочий комп'ютер начальника розвідки так званого 2-го армійського корпусу Збройних сил РФ на окупованій території Луганської області.

Так, вдалося ідентифікувати російських військовослужбовців, операторів БПЛА "Тахіон" з бортовим номером 141169, який був втрачений в грудні 2014 року в Луганській області на південний захід від населеного пункту Муратово.

Військові РФ були знайдені в соціальних мережах завдяки вказаним особистим даним розрахунку комплексу БПЛА в документі під назвою "АКТ попереднього розслідування авіаційного інциденту (події) безпілотного літального апарату ТАХІОН заводський № 141169, що сталося в в / ч 77077 14 грудня 2014 р ч.11.30 хв. (за київським часом) ".

Документ підготував начальник розвідки так званого 2-ої армійського корпусу російських окупаційних військ і передав на затвердження генерал-майору Ігнатову. Під псевдонімом Сергій Ігнатов, з позивним «Тамбов», переховувався начальник штабу 58-ої армії південного військового округу ЗС РФ Кузовлев Сергій Юрійович, який виконував в той час завдання командувача 2-ої окупаційного корпусу.

1) Старший оператор розрахунку комплексу "Тахіон" 138-ой омсбр ВС РФ (в \ ч 02511).

Рядовий Лаптєв Денис Олександрович, дата народження 29.01.1993 року, особистий номер Е-90253. У фотоальбомі Лаптєва ми знайшли групову фотографію, зроблену приблизно в Луганську.

2) Оператор розрахунку комплексу "Тахіон" 138-ой омсбр ВС РФ (в \ ч 02511),

Єфрейтор Ангалев Артем Іванович, дата народження 07.05.1994, особистий номер СУ-052822. Пізнаний на груповий фотографії з фотоальбому Лаптєва.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...