Черговий скандал через Леді Ю: "Кіборги" подали в суд на військового Гетьмана, який звинуватив їх в отриманні грошей за підтримку Тимошенко

Позов про спростування інформації про нібито отримані 10 тисяч доларів подав голова спілки "Побратими України", захисник Донецького аеропорту Михайло Міньо. Відкритий лист підписали ще 10 його колег.

Представники Всеукраїнської спілки учасників бойових дій Побратими України, які брали участь у висуванні Юлії Тимошенко в президенти, подали судовий позов проти військового Олексія Гетьмана, який в ефірі одного з українських телеканалів звинуватив їх в отриманні грошей в обмін на підтримку політика, передають Патріоти України з посиланням на INTV.

"Офіційно заявляємо, що підтримка Юлії Тимошенко є нашим свідомим вибором. Тому будь-які безпідставні звинувачення в тому, що ми в такий спосіб "поправили своє фінансове становище", особливо від наших побратимів, є вкрай образливими і такими, що паплюжать горде звання Українського Воїна", - йдеться в відкритому листі.

Позов про спростування інформації про нібито отримані 10 тисяч доларів подав голова спілки "Побратими України", захисник Донецького аеропорту Михайло Міньо. Відкритий лист підписали ще 10 його колег.

Міньо був присутній на Форумі Єднання в Києві, який відбувся 22 січня в рамках якого "Батьківщина" висунула Тимошенко в президенти. Під час своєї промови Тимошенко запросила всіх військових, присутніх в залі, і "кіборгів" зокрема, на сцену.

Позов поданий до Голосіївського районного суду Києва. Військові підкреслюють, що якщо найближчим часом не буде спростування, вони будуть вимагати кримінальної відповідальності за поширення неправдивої інформації.

"Подамо заяву, буде кримінальне провадження, я готовий йти на допити ... Хай доводять свою думку, але ми не переживаємо, тому що ми солдати чесні, ми захищали свою країну", - пояснив Міньо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...