Черкаського мера-"батьківщинівця" підозрюють у перешкоджанні депутатській діяльності

За вчинення вказаного кримінального порушення передбачено максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Анатолій Бондаренко

Прокуратура повідомила про підозру міському голові Черкас Анатолію Бондаренку за створення перешкод у роботі депутатів. Про це повідомляє прес-служба Черкаської прокуратури, передають Патріоти України.
«У четвер, 04.10.2018, Черкаською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру міському голові мю Черкаси у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 351 (перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради) Кримінального кодексу України», - йдеться в повідомленні.
За інформацією прокуратури, підозрюваний, як міський голова, зобов'язаний відкривати, вести і закривати сесію міськради, проте при цьому він навмисне створював штучні перешкоди роботі депутатів. Повідомляється, що міський голова в зазначений термін не продовжив роботу пленарного засідання, замість чого намагався скликати позачергове засідання сесії міськради в місті Канів. Про це не були належним чином поінформовані представники громадськості, ЗМІ та депутати Черкаської міської ради.
«Своїми діями підозрюваний всупереч інтересам місцевого самоврядування безпідставно порушив фундаментальне право гласності в діяльності територіальної громади під час проведення позачергової сесії», - додали в повідомленні.
Відомо, що за вчинення вказаного кримінального порушення передбачено максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...