Чернігівська маршрутка протаранила тролейбус. Є жертви (фото, відео)

Щонайменше троє людей отримали черепно-мозкові травми.

У Чернігові на вулиці Любецькій маршрутка на повному ходу врізалась у тролейбус, постраждали 12 осіб. Про це розповіли очевидці ДТП, передають Патріоти України.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 9 години ранку. Маршрутка №15 ззаду в’їхала в тролейбус №6", - розповів прес-офіцер патрульної поліції Чернігова Віталій Копистко.

За словами поліцейського, у тролейбуса впали струмоприймачі, жінка-водій піднялась на драбину, щоб їх полагодити. У цей момент у тролейбус влетіла маршрутка.

Унаслідок потужного удару жінка впала з драбини, її у тяжкому стані госпіталізували до однієї з чернігівських лікарень. Окрім цього постраждали 11 пасажирів маршрутки, одну дівчину витягали з кабіни, троє людей отримали черепно-мозкові травми.

За словами водія маршрутки, аварія сталася з його провини. "Сонце в очі сліпило. Видимості не було жодної. Останні чотири метри я його помітив, їхав максимум зі швидкістю 45 км/год", - зазначив він.

Наразі на місці події працюють поліція та медики, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...