Чеські Будейовиці українського розливу: Мальовничий краєвид нерозпіареного містечка на Галичині вразив мережу (фотофакт)

Неймовірні Заліщики закохали в себе інтернет.

Користувач мережі Леонід Морозов опублікував на Фейсбуці неймовірне фото вигляду на Заліщики, котре буквально закохало в себе Інтернет, повідомляють Патріоти України.

Заліщики - це "помідорний клондайк" на Тернопільщині. Майже всі живуть з вирощування томатів. Місце має якийсь особливий клімат, там він дуже сприятливий саме для помідорів. Сюди навіть спеціальні шоп-тури влаштовують

Це єдиний осередок у Західній Україні з таким спецефічним, м'яким кліматом. Колись тут навіть був європейський курорт. Була набережна та пляж міжнародного рівня. Однак 1961 року повінь знищила пляжі. Після цього комуняки курорт більше не відновлювали.

Крім Заліщиків подібних місць лише два в світі, стверджують краєзнавці. Підкова Мармурового каньйону в США та Мозель у Франції.

От яка краса в Україні є...

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...