Чесних більше? - Гриценко назвав свого кандидата на посаду генпрокурора України (відео)

Як заявив кандидат в президенти України, "він не буде покривати Розенблатів, Пашинських, Свинарчуків, Гладківських і будь-яких Порошенків".

Анатолій Гриценко

Кандидат в президенти України Анатолій Гриценко назвав Давида Сакварелідзе своїм кандидатом на посаду Генерального прокурора України. "Це людина, яка показала нульову толерантність до корупції. Який на відміну від нинішньої балаболки має юридичний диплом, який знає що таке закон, рамки закону. І він буде забезпечувати не мої вказівки, як президента, а тримати ту планку правоохоронного органу, яка зараз необхідна країні. Він не буде покривати Розенблатів, Пашинських, Свинарчуків, Гладківських і будь-яких Порошенків. Він буде займатися тільки справою - тримати планку закону в межах своїх повноважень. У цьому я абсолютно впевнений", — заявив Гриценко в прямому ефірі телеканалу ZIK, передають Патріоти України.

Давид Сакварелідзе

Крім того, Гриценко заявив, що Сакварелідзе погодився з його пропозицією.

"Раніше я вже назвав імена міністра оборони - ним став Іван Апаршин, міністра закордонних справ - Світлану Заліщук, керівника НБУ - Олександра Савченко та голови СБУ - Віктора Тріпака", - заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...