"Чіп і Дейл поспішають на допомогу": У "ДНР" розповіли, від кого рятують "ЛНР"

Бойовики терористичної організації «ДНР» визнали участь у військовому перевороті в окупованому Луганську.

Відповідну заяву опубліковано на сайті «МВС» донецьких бойовиків, передають Патріоти України.

«Міністерство державної безпеки «ДНР» і міністерство внутрішніх справ «ДНР» повідомляють, що в результаті проведення спільних контррозвідувальних і антидиверсійній заходів «МГБ» «ЛНР» і «МВС» «ЛНР» припинено діяльність основних членів злочинної групи, які діяли під контролем командування 3 окремого полку спецпризначення ГУР МО України», - йдеться в заяві терористів.

За їх словами, на окупованій території Луганської області готувалося проведення «ряду диверсійно-терористичних актів», а «українські агенти» цілеспрямовано дискредитували діяльність правоохоронних органів і спецслужб «ЛНР».

«З цією метою для досягнення більш ефективного результату, агентурою спецслужб України з числа чиновників «ЛНР», здійснювалася цілеспрямована робота по дискредитації діяльності правоохоронних органів і спецслужб« народних республік ». Передбачалося масоване поширення спрямованої тенденційною дезінформації, компрометуючої діяльність вищого керівництва правоохоронних блоку «народних республік» для паралізації їх діяльності та евакуації провалилася агентури», - додали в «ДНР».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...