"Чого домагалися депутати, пропонуючи податок на всі авто старше 5 років", - експерт

Неоднозначні правки до проекту закону №8487 було внесено, щоб зірвати його ухвалення.

Таку думку висловив експерт Олег Назаренко, передають Патріоти України.
"Законопроект №8487, за яким змінюються правила розмитнення так званих "евроблях", прийняли в першому читанні ще влітку, але при подальшому розгляді в нього було внесено понад 150 поправок.
Одна з поправок - гучна пропозиція обкладати податком всі автомобілі старше 5 років. Також депутати намагаються зробити умови розмитнення більш жорсткими, в порівнянні з умовами, прийнятими в першому читанні, позбавивши прийняття законопроекту будь-якого сенсу.
На думку експерта, серед внесених поправок немає жодної адекватної - пропонують їх тільки для того, щоб довести закон до абсурду і виключити можливість його прийняття.

Назаренко вважає, що дороге розмитнення вигідне багатьом корупційним чиновникам, які заробляють купу грошей на ввезенні автомобілів в обхід закону. Якщо закон №8487 приймуть і розмитнення стане доступним, українці почнуть розмитнювати авто легально, і корупціонери позбавляться грошового потоку."

Джерело: Сегодня
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...