Чого не роскаже Кремль і центральні ЗМІ: Башкірія потерпає від екологічного лиха (відео)

Через пожежу на занедбаних рудниках російське місто Сибай, що в Башкирії, накрила отруйна сірчана хмара.

Про НП у Сібаї "гудуть" соцмережі, передають Патріоти України.

Кілька тижнів тому поруч з російським Сібаєм загорілися занедбані рудники, на яких близько 10 років добували мідну руду і сірку. Справитися з вогнем МНС РФ не в силах. В результаті місто, в якому проживає понад 60 тисяч осіб, накрило величезна отруйна сірчана хмара.

"Света белого не видно, нас травят", - скаржаться місцеві жителі.

Примітно, що Москва і пропагандистські центральні ЗМІ Росії ігнорують екологічну катастрофу в Сібаї. Та й місцева влада не дуже стурбована. Через кілька тижнів присутності в місті отруйного смогу вони розпорядилися роздати школярам марлеві пов'язки, активоване вугілля і молоко. Їх діти отримають тільки 21 січня.

Відео з отруєної Башкирії вже з'явилося в мережі. Користувачі в шоці від байдужого ставлення влади РФ до власних громадян.

"Марлевые повязки - что мертвом припарки! Людей бы уже отселили. Видимо за людей не считают. Начальство хоть в городе, или семьи в Таиланд отправило? Спасение одно. Людям объединиться и... и крестный ход с молитвами, и иконами", - порадив росіянам один з коментаторів.
Інші запропонували росіянам "оздоровитися" в кримському Армянську. Деякі звернули увагу на те, що у автора відео, який скаржився на зміг, в машині висить символ російської агресії - георгіївська стрічка. "А, что колорадка не помогает от серы? Тогда надо Гундяева вызвать!” - запропонував користувач мережі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...