Чого не зробиш заради рідного кума: Медведчук повертається у велику політику

​Кум Путіна Віктор Медведчук заявив, що не бачить себе кандидатом на найближчих виборах президента України, але підтвердив, що має намір брати участь у парламентських виборах.

Віктор Медведчук

Про це екс-глава адміністрації Кучми, який віднедавна увійшов в партію опоблоківця Рабиновича "За життя", заявив ввечері 17 вересня на телеканалі NewsOne, що належить їхньому "однопартійцю", одіозному нардепу Мураєву, передають Патріоти України.

В інтерв’ю, одним з ведучих якого був скандально відомий Піховшек, Медведчук розповів, навіщо вступив у партію Рабиновича і визнав, що саме у її складі має намір йти на парламентські вибори в Україні восени 2019-го.

"Завдання будь-якої партії є потрапляння у владу, тобто в парламент. Сьогодні, коли я офіційно, публічно погодився вступити в партію "За життя", природно, що стоїть питання мого входження в парламент, якщо партія цього доб'ється, а я думаю, вона цього доб'ється", – заявив Медведчук.

Відповідаючи на питання про президентські вибори, він заявив, що наразі у нього "немає амбіцій" брати участь у цій кампанії. "У мене сьогодні немає бажання використовувати себе, або спробувати себе в цьому амплуа", – зазначив Медведчук.

До слова, депутатом Верховної Ради Медведчук уже був – у II-IV-го скликаннях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...