Чоловік був на заробітках: Страшні подробиці самогубства матері з малою дитиною у Кривому Розі (відео)

За словами шокованих місцевих жителів, жінку ніхто раніше не бачив.

У поліції повідомили подробиці жахливого інциденту в Кривому Розі, коли 28-річна жінка зі своєю дитиною на руках вистрибнула з 10-го поверху житлового будинку в мікрорайоні 5-й Зарічний. Правоохоронці вважають трагедію суїцидом, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За фактом самогубства було відкрито кримінальне провадження. Водночас жодних версій про те, що спонукало матір разом із 4-річним сином стрибнути з балкона багатоповерхівки, у поліцейських немає.

За словами шокованих місцевих жителів, жінку ніхто раніше не бачив.

Трагедія сталася у четвер, 20 грудня, близько 9 ранку. В цей час люди поспішали на роботу, і ймовірно жінка зайшла у під'їзд, коли двері були відчинені (на дверях встановлено домофон). Доступ на балкон 10-го поверху був вільний.

Зазначимо, що на самому балконі досить висока бетонна огорожа, тому випадково випасти людині представляється малоймовірним. Також відзначається, що ніяких слідів боротьби виявлено не було. Як і передсмертної записки.

Мешканка під'їзду розповіла, що почула два гучних звука, і з вікна побачила, як між лавкою і смітником лежить дитина, а поруч - жінка.

Правоохоронці знайшли паспорт жінки і з'ясували, що вона з маленьким сином жила в іншому районі міста. Також вже вдалося зв'язатися з батьком дитини - він вже тривалий час за кордоном на заробітках.

Багатоповерхівка, де стався жахливий інцидент, розташована біля зупинки швидкісного трамвая, і сюди легко можна потрапити з різних кінців міста. Додамо, що суїцид в цьому будинку стався вже не вперше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...