"Чоловік в формі поліцейського витяг з машини водія іншої машини і на очах у дружини та 2 -х малолітніх дітей почав бити зі словами "тобі кінець", - блогер про безчинства у Дніпрі

"Навіщо я сплачую податки, з яких фінансується поліція та ін. силові структури, якщо я у власному будинку, на вулиці.. чую постріли з направлених на мене автоматів!?"

Фото: Христина Головачова/Facebook

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Христина Головачова, передають Патріоти України.

"Годину тому по вулиці Володі Дубініна, м. Дніпро, чоловік з цієї машини, в формі поліцейського витяг з машини водія іншої машини і на очах у дружини та 2 -х малолітніх дітей почав бити зі словами "тобі кінець". На шум почали вибігати люди з сусідніх будинків. Тут, з інкасаторської машини вискочив другий чоловік з автоматом і почав стріляти. Зробив 4 постріли з автомата калашникова.
Навкруги були прості громадяни, діти...

На мій крик, вони зупинились на мить відволіклись від бійки, тоді чоловік, якого били зміг встати. Але "інкасатор" знов почав його бити.

Коли до чоловіка підбігла жінка і почала їх вмовляти відпустити його, зібрались люди. Ми почали вимагати викликати поліцію. Але, всі "інкасатори" вскочили в машину, закрились там. Ми перегородили їм дорогу і просили перехожих людей викликати поліцію (бо вибігали з дворів без телефонів). Бо бачили, що машина збиралась поїхати. Коли в машині зрозуміли, що ми їх не відпустимо, вони почали робити щось з реєстратором...

Від постраждалого такі пояснення: Машина зупинилась, пропускала пішохода, ззаду доганяє інкасатор і починає щімити машину з різних боків, потім обганяє і різко гальмує перед машиною. Вилітіє інкасатор-злочинець, витягує з машини чоловіка і починає бити..

Що було далі, я написала.."

"Що буде далі? Навіщо я сплачую податки, з яких фінансується поліція та ін. силові структури, якщо я у власному будинку, на вулиці.. чую постріли, направлених на мене автоматів!?," - обурюється жінка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...