"Чому Онуфрій так боїться писати листа Путіну", - нардеп

Президент України попросив предстоятеля УПЦ МП Онуфрія звернутися до Путіна задля звільнення українських моряків.

Стосовно цього на своїй сторінці у Facebook висловився народний депутат, представник уряду у Верховній Раді Вадим Денисенко, передають Патріоти України.

"Порошенко попросив Онуфрія попросити Путіна відпустити наших незаконно затриманих моряків. І це призвело до глобальної ломки в мізках лаврських попів. Просто так попросити Путіна?

Онуфрій, будучи не дуже освіченим, але дуже дисциплінованим солдафоном, просто не розуміє, як він це зробить. Далі його наближені починають мислити наступним чином: Порошенко нас підставив, і треба щось робити. Попросити, може й можна, але якщо Путін нас пошле, ми програємо. Якщо Путін випустить моряків, а це майже нереально, нам скажуть, попросіть ще й за Сенцова, Кольченка і ще сотню політв‘язнів. Тому єдине, що ми можемо зробити - це розказати своїм вірним, що війну розпочала Україна, а відтак всі біди від нинішньої влади.

А щодо листа Путіну, то його напишуть, але так, щоб Путін навіть не подумав когось звільняти."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...