Чому Путін не полюбляє розповідати про батька?: Історія офіцера НКВС, котрий перейшов на бік німців та уникнув шибениці при поверненні до СРСР

Якщо вірити дослідженням письменника, котрий колись працював на радянську спецслужбу, Володимир Спиридонович Путін був зрадником, а польські дослідники стверджують, що й військовим злочинцем.

Первый слева на фото – это якобы поручик Владимир Путин

"В інтернеті з'явилася інформація про те, що батько нинішнього президента Росії Володимира Путіна Володимир Спиридонович Путін був офіцером внутрішніх військ НКВД до 1941 року, а на початку війни під Вітебськом нібито здався в полон німцям і при створенні генералом Андрієм Власовим колабораціоністською армії добровільно вступив в неї", - передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Далі - мовою оригіналу:

"Такую информацию сообщает польский журнал "Ангора" (№ 31 от 03.08.2003 года), в котором была опубликована заметка Жозефа Занявского под названием "Участвовал ли отец президента России в подавлении Варшавского восстания?".

Автор статьи ссылается на бывшего резидента советской военной разведки ГРУ в Швейцарии Виктора Суворова (настоящее имя Богдан Резун). Суворов в 1978 году перешел на сторону британской разведки и в секретных лондонских архивах 8-й британской армии случайно обнаружил очень интересную фотографию с надписями.

На фотографии изображены шесть офицеров. Трое в мундирах казаков, двое в немецкой форме и один в мундире РОА. Как поясняет Суворов, офицеры в мундирах казаков - это россияне, служившие в казацких формированиях армии генерала Власова, перебежавшего к гитлеровцам. А первый слева на фото – это якобы поручик Владимир Путин.

В 1945 году отец нынешнего президента, вместе с остальными власовцами, был выдан англичанами Советскому Союзу, утверждает Суворов.

Подобная информация появилась совсем недавно и об отце Виктора Януковича – Федоре.

Согласно обнародованной регионалами в 2004 году биографии Виктора Януковича, его отец, Федор Владимирович ушел на фронт, где был тяжело ранен. Однако секрет отца экс-президента Украины удалось приоткрыть некоторыми архивными документами, которые дают основание полагать, что Федор Янукович, то ли после того как излечился после ранения, то ли после дезертирства сотрудничал с фашистскими оккупантами."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...