"Чому Україна просить США про надання летальних озброєнь, якщо компанія, яка постачає зброю для її збройних сил, рекламує свою продукцію за кордоном?", - The Foreign Policy

Державний концерн "Укроборонпром" бере участь у виставці AUSA, яка проходить у Вашингтоні.

Американське видання The Foreign Policy зазначає, що державний концерн "Укроборонпром", серед іншого, представив безпілотну наземну бронемашину "Фантом-2" і новітній БТР, передають Патріоти України з посиланням на Голос Америки.

На питання The Foreign Policy про причини, за якими Україна просить летальну допомогу у США відповіла директор «Укроборонпрому» з комунікацій Роксолана Шейко.

«Виходячи з нашого досвіду, ми прибули сюди, щоб продемонструвати нашу експертизу і потенціал - показати, що ми можемо бути партнерами .... Ми не політики ... ми готові розробляти, виробляти і поставляти», - наводить слова Шейко видання.

Сайт «Укроборонпрому» зазначає, що ГК вперше представляє передові розробки українського оборонно-промислового комплексу на міжнародній виставці озброєння AUSA-2017 (Association of the US Army) у Вашингтоні. На стенді концерну представлена нова українська техніка, більшість з якої довела свою ефективність і захищеність реальними бойовими діями - бронемашини, міномети, модернізовані танки, ракетно-артилерійське озброєння і багато іншого озброєння, яким користується українська армія.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...