Чому Усик мусить перемогти росіянина у Москві

​Промоутери називають майбутній поєдинок важковаговиків "боєм століття". Не можна сказати, що вони так вже перебільшують - дуже багато поставлено на кін, а суперники гідні один одного.

Важковаговики - чемпіон світу за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 12 КО) і володар титулів IBF і WBA Мурат Гассієв (25-0, 19 КО) зійдуться на рингу в фінальному поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії. Подія відбудеться 21 липня, передають Патріоти України.

При цьому експерти називають цілих п'ять причин, чому варто ставити на перемогу українського чемпіона:

1.Чемпіонський дух: на думку експертів, у українського бійця чемпіонський менталітет, міцний дух, який зломити практично неможливо. Олександр нерідко виступає "на чужому полі", що ніяк не позначається на статистиці перемог. Більш того, найдостойніших своїх суперників українець здолав саме на їх території, незважаючи на натовпи вболівальників, які підтримують іншого боксера.

2. Досвід: Олександр Усик в цьому плані може дати сто очок вперед будь-якому супернику. У його багажі є олімпійська кар'єра і олімпійська золота медаль. На даний момент він знаходиться на піку кар'єри і спортивної слави.

3.Швидкість: Гассієву з його міцними кулаками буде не так просто потрапити в українського суперника. Наш чемпіон швидше на ногах, швидше працює руками і в такому темпі готовий працювати весь поєдинок.

4.Тактична різноманітність: Олександра називають асом тактичної грамотності. Це воістину непередбачуваний боксер, здатний "підлаштовуватись" під суперника і використовувати всілякі тактичні прийоми в процесі бою, в залежності від ситуації.

5.Боксерський IQ: Всього кілька раундів вистачає Олександру Усику на те, щоб розібратися в супернику і прийняти рішення про те, яку тактику щодо нього використовувати на рингу.

Втім, вже в самий найближчий час нам усім доведеться переконатися, наскільки виправдані райдужні прогнози експертів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...