"Чому Вакарчук нікого не підтримав, і що б це могло змінити", - політичний експерт

Вакарчук уже не підтримає жодного з кандидатів у президенти. Це треба було робити минулого року. Зараз це суперечить його стратегії потенційної участі в парламентських виборах.

Святослав ВакарчукТаку думку висловив політичний експерт Андрій Вігірінський, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"Підтримувати когось із кандидатів у президенти Вакарчуку треба було влітку або восени 2018 року. Коли йому довіряли до 20% українців. Він би став частиною агітаційної кампанії, одним з її облич. І це б призвело до росту рейтингу одного з кандидатів. Наразі довіру Вакарчук розгубив. Тому його підтримка ніяк не вплине на рейтинг будь-кого", – вважає Андрій Вігірінський.

На думку експерта, Вакарчук точно не підтримав би Зеленського. При цьому, за словами Вігірінського, Вакарчук може наверстати свою втрачену довіру. Залежно від того, хто виграє президентські вибори. Якщо новому главі держави не вдасться виконати свої обіцянки, на сцену вийде Вакарчук з політичною силою, що складатиметься з молодих людей.

"Вакарчук пасує на президентських виборах, але піде на парламентські. І якщо стане розуму, то самостійною політичною силою. Політики-старожили для нього токсичні. Але багато хто з нинішніх молодих політиків можуть захотіти перефарбуватися під прапори Вакарчука. Йому таке соціальне навантаження можуть спустити ідейні натхненники, що роблять з нього політика", – зазначає Вігірінський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...