Чому велика війна Росії проти України може розпочатись будь-якої миті, - аналітик

Для Кремля це передостанній шанс змусити Захід до поступок. Останній - пряме військове зіткнення з НАТО.

Для України небезпека повномасштабного наступу з боку РФ залишається дуже серйозною, незважаючи на санкційний зашморг, що затягує навколо Росії цивілізований світ. Таку думку висловив відомий волонтер і блогер Роман Донік, в інтерв'ю "Обозревателю", передають Патріоти України.

"Мене починає тіпати, коли окремі блогери-оптимісти беруться звинувачувати тих, хто побоюється нападу Росії або розв'язання великої війни, в ретрансляції "страшилки", нібито придуманої Кремлем, щоб лякати обивателів. У нас Росія під боком. Вона зараз - у відверто поганому становищі. І пару років це становище змінюватися взагалі ніяк не буде", - зазначив Донік.

За словами волонтера, активізація бойових дій на Донбасі залишається для Росії найпростішим способом торгуватися із Заходом. "Росія (та й не тільки вона) звикла розмовляти з позиції сили, домінувати в переговорах. Але домінувати їй зараз ні в чому, тому що їй скрізь напхали, де тільки можна. Так що активізація в Україні залишається найпростішим, найдешевшим і безболісним для РФ варіантом. Тому я б не відкидав ймовірність такого розвитку подій", - зауважив Донік.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...