"Чорний список" американського Мінфіну: США готують санкції проти близького оточення Порошенка і представників "Народного фронту", - джерело

Поява такого списку - це реакція «міжнародних партнерів» на ймовірне розграбування оборонного бюджету і фінансової допомоги США, в тому числі, коштів МВФ. Це може повністю перекреслити політичні перспективи Порошенка і Яценюка ...

Міністерство фінансів США готує список санкцій проти українських чиновників. Про це напередодні повідомив відомий журналіст Олександр Дубінський з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.
За його словами, в «чорний список» потраплять чиновники, наближені до президента Петра Порошенка і «Народного фронту». «Поява такого списку - це реакція «міжнародних партнерів» на розграбування оборонного бюджету і фінансової допомоги США, в тому числі, коштів МВФ. Що повністю перекреслить політичні перспективи Порошенка і Яценюка, оточення яких буде головними фігурантами документа», - каже Дубинський.
«З боку Порошенка до списку потрапляють Ігор Кононенко, Олег Гладковський, Олександр Грановський. А також ще кілька чиновників, які є офшорними гаманцями «Укрпромінвеста», - додав журналіст.
«З боку ж Арсенія Яценюка (лідер Народного фронту), за попередніми даними, санкції будуть введені проти нардепа Сергія Пашинського, його заступника по комітету Ради безпеки і оборони Винника, ключового спонсора НФ Мартиненка. Окремо буде стояти Віктор Медведчук», - повідомив Дубинський.
Він зазначив, що після появи такого списку нинішні керівники України «будуть вибиті з політичного процесу України». «Після чого ні про другий термін Порошенка, ні про політичні перспективи Яценюка "сотоварищи" вже не буде й мови», - підкреслив Дубинський.
У зв'язку з даною інформацією нагадаємо, що на початку цього місяця подібні відомості з посиланням на власні джерела в США приводив також лідер «Руху нових сил» Міхеїл Саакашвілі. Він тоді повідомив, що «Луценку дійсно скасували американську візу і зняли його з літака KLM в аеропорту Схіпхол в Амстердамі», і що «імміграційна служба США на тому ж тижні забрала грін-карту у головного "рішали" Порошенка - Грановського». Крім того, Саакашвілі заявив, що він допомагає своїм друзям в США активно шукати заховані Порошенком мільярди.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...