ЧС - 2018: "Як Україна програла інформаційну війну", - дипломат

Сьогодні будь-який об'єктивний оглядач, який хоча б іноді заглядає у міжнародний інформаційний простір, погодиться з тим, що Україна вже програла свій інформаційний двобій з підступним агресором.

Олег Бєлоколос

Про це у своєму блозі пише дипломат, експерт платформи "Майдан закордонних справ" Олег Бєлоколос, передають Патріоти України.

"Те, що Україна втрачає імпульс Революції Гідності та програє Росії інформаційну війну, було зрозуміло ще на початку 2017 року.

Однак, сьогодні будь-який об'єктивний оглядач, який хоча б іноді заглядає у міжнародний інформаційний простір, погодиться з тим, що Україна вже програла свій інформаційний двобій з підступним агресором.

Слід чесно визнати, що попри значні зусилля українського громадянського суспільства та велике сприяння з боку наших симпатиків за кордоном, події навколо Чемпіонату світу з футболу в Росії однозначно підтвердили цей невтішний результат. Не допомогли навіть чисельні нагадування активістів, парламентарів та громадських діячів про те, що Росія грубо порушує не лише міжнародне право, а й гуманістичні цінності ФІФА.

Та чи могло б бути інакше на тлі продовження Україною торгівлі з Росією та підтримання з нею дипломатичних відносин?

Однак, залишається інше питання: чи вже виграла цю війну Росія? Вочевидь, наразі ні. Адже ефект від мундіалю не триватиме довго, а наявна інформація свідчить про наміри Кремля щодо подальшого "закручування гайок" стосовно населення країни і опозиції, що неодмінно не пройде поза увагою світової спільноти.

І хоча дехто у світі сьогодні все ще перебуває в добровільному полоні ілюзій і таким чином мовчазно погоджується з порушеннями прав людини в Росії, пробудження рано чи пізно настане і неодмінно поверне до дійсності тих, хто сьогодні воліє ховатися за зручними гаслами про "громадянський конфлікт в Україні"."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...