"Что не здание - крутота": Росіянина вразило українське місто і прапори УПА (відео)

Російського блогера Руслана Заплатіна, який подорожує регіонами України, привів у повне захоплення Тернопіль.

Чоловік за національністю є росіянином, а в Україну приїхав в 2016 році, так як тут проживає його кохана. Вони разом проводять час в подорожах по різним українським містам, і Тернопіль став одним з них, передають Патріоти України.
Так, в місті він показав вокзал, центральні вулички, Театральну площу, італійський дворик, а також кафедральний собор Непорочного зачаття Пресвятої Діви Марії.
При цьому мандрівники здивувалися прапору УПА, що висить на всіх центральних будівлях. Для того, щоб з'ясувати цей момент, закохані відправилися в туристичну довідкову про місто. Вже там їм розповіли, що після заборони в Польщі повстанської символіки на всі великі свята в Тернополі почали вивішувати червоно-чорний прапор разом з прапором України.
Ще блогер оцінив чистоту, величезну кількість квітів і пішохідні зони у всьому місті. «Что не здание – крутота», - зробив висновок про свою подорож Руслан Заплатін.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...