Чи може боєць АТО влаштуватися на роботу в РФ

​У російських соцмережах є безліч груп, які пропонують підробіток для українців як в Росії, так і в окупованому Криму. Роботодавці віддають перевагу жителям ОРДЛО, але готові розглянути і громадян з інших регіонів України.

Журналісти "Апострофу" перевірили, наскільки просто колишньому українському військовослужбовцю влаштуватися працювати в РФ, навіть якщо він вкаже, що брав участь в АТО, передають Патріоти України.

Згідно з легендою, умовний колишній солдат ЗСУ з Рівного шукає сезонну роботу в курортній Анапі (Краснодарський край РФ). Нібито його забрали по мобілізації, але участі в бойових діях не брав.

Підкреслимо, що четверо з п'яти роботодавців, до яких ми звернулися, припинили розмову після того, як дізналися про службу умовного жителя Рівного в українській армії.

Проте п'ятий роботодавець погодився на співпрацю за умови, що на роботі не буде розмов про політику, інакше пригрозив відправити додому. Він заявив, що необхідна медична книжка і відсутність проблем при перетині кордону. Оплату запропонували в розмірі 1500 рублів за зміну (640 грн), а сама зміна з 8 ранку і до останнього відвідувача.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...