Чиновницю, яка нещодавно відгуляла "весілля на мільйон", викрили в корисному "блаті"

Перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова, яка нещодавно зіграла весілля вартістю близько 1,5 млн грн, отримала свою посаду як представник громадської ініціативи "Професійний уряд", головою правління якої є її двоюрідний брат.
Про це написав журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Радію, що після Революції Гідності до влади прийшли нові і молоді професіонали. Наталю Севосьтянову призначили на посаду першого заступника міністра юстиції України 14 січня 2015 року. Після того, як 18 листопада 2014 року міністр юстиції Павло Петренко провів зустріч із представниками "Професійного уряду" і заявив, що представники "Професійного уряду" можуть взяти участь у процесі конкурсного відбору на заміщення вакантних посад в органах юстиції. і чисто випадково так склалося, що голова правління "Професійного уряду" є Роман Рубченко, який, у свою чергу, є двоюрідним братом Наталії Севосьтянової", - розповів він.

Наталя Севостьянова з братом Романом Рубченко

Крім того, Крутчак додав, що Рубченко ще під час правління екс-президента України Віктора Януковича входив до робочої групи з підготовки пропозицій щодо утворення та формування Президентського кадрового резерву "Нова еліта нації".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...