"Да, бл*дь! Это по-человечески!": Українська журналістка дохідливо пояснила росіянам зміни в Кримінальному кодексі України (відео)

Соколова повідомила пропагандистам Кремля, що Україна приєдналася до десяти європейських країн, де секс без згоди визнається згвалтуванням.

Відома українська журналістка Яніна Соколова в своїй авторській програмі дохідливо пояснила російським пропагандистам зміни в Кримінальному кодексі України щодо зґвалтування і сексуального насильства, передають Патріоти України.

Українка відзначила, що тепер в нашій країні всі жінки захищені від домашніх тиранів, в той час як Росія навпаки відмовилася вважати ці тяжкі злочини кримінальними. «То есть, по-вашему изнасиловать незнакомого человека – это преступление, а изнасиловать жену – это просто «чрезмерно, неуместно, страстно»? Вы че еб**тые?» - не приховуючи емоцій заявила вона.

Крім цього, Яніна Соколова повідомила пропагандистам Кремля, що тепер Україна приєдналася до десяти європейських країн, де секс без згоди визнається згвалтуванням. «Да, бл*ть! По-европейски заниматься сексом – это не насиловать своих жен! Да это не только по-европейски – это по-человечески! Вас смешит закон, защищающий от домашнего насилия? А хотите шутку? Как-то Путин подписал закон о декриминализации домашнего насилия, смешно? А теперь обхохочетесь: через год после принятия этого закона количество жалоб на домашнее насилие увеличилось в три раза!» - нагадала журналістка.

Соколова також яскраво висміяла недавню заяву пропагандистів, що нібито українці цими змінами в Кримінальному кодексі, просто намагаються відвернути від більш насущних і реальних проблем. «Какие могут быть более насущные проблемы, чем то, что тебя изнасиловали? «Меня изнасиловал муж, зато в Нальчике открыли терминал сжиженного газа!», «Меня насилует муж, зато я выйду раньше на пенсию по инвалидности!», «Меня насилует муж с друзьями, зато я точно знаю, что в это время они не были на митинге Навального!» - з сарказмом прокоментувала Соколова.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...