"Да мне класть с прибором, вы вообще в край офонарели": Як дніпрянин "нових" поліцейських на місце поставив (відео)

У середу, 8 серпня, в Дніпрі пішохід закинув назад в машину поліцейських пакет зі сміттям, який правоохоронці викинули на дорогу.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів фотограф Дмитро Клочко і виклав відео з реєстратора свого авто, передають Патріоти України.

«Снято в Днепре. Сценка в нескольких действующих лицах. Пр. Богдана Хмельницкого, поворот на ул. Артема. Машина с полицейскими номерами (ага, голубенькие) стоит предо мной на красном, пешеход (Герой дня), переходит дорогу. Из мусорской машины выбрасывают пакет с мусором (атата — каламбур). Пешеход в лучших традициях видео — забрасывает обратно», - пише він.
За словами фотографа, він почув «діалог в стилі»: "— Да ты чо, вообще нюх потерял? Ща мы тебя спакуем. — Да мне класть с прибором, вы вообще в край офонарели."
До райвідділу поліції було метрів 100-150, але поліцейські чомусь не змогли довезти пакет.
«Вдумайтесь, в стране победившей много чего, 90-е и нулевые, менты обещают проблемы чуваку, который прав и показывает представителям государства, где они не правы. Вывод — никакие реформы не помогут полиции, чиновникам и прочим госструктурам, если у этих товарищей в голове нет одного, но самого важного осознания: вы — представители и служители закона, вы — лицо государства. Можно сделать хоть миллиард реформ. Не поможет», - підкреслив Клочко.
При цьому він зазначив, що час на реєстраторі збито, але відео знято 08.08.2018. Доказ тому - схема об'їзду нового моста (праворуч).
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...