"Да здравствует наш суд, самый гуманный суд в мире": Запроданець з Криму отримав умовний термін за держзраду

Депутат підконтрольної Кремлю так званої Євпаторійської міськради Сергій Осьмінін, якого звинувачували в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, уклав угоду зі слідством.

Сергій Осьмінін

"Гуманне" українське правосуддя призначило Осьмініну покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки, повідомляє прокуратура Автономної Республіки Крим, передають Патріоти України.

"Деснянським районним судом Києва затверджено угоду про визнання винуватості, укладену з прокуратурою Автономної Республіки Крим з громадянином України – депутатом так званого незаконно створеного органу «Євпаторійська міська рада» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) і призначено останньому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробуванням, якщо він упродовж іспитового строку тривалістю в 3 (три) роки не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі також уточнили, що умовами укладення угоди є беззастережне визнання обвинуваченим своєї вини у вчиненні злочину, активне сприяння розкриттю злочину, відсутність обставин, які відповідно до Кримінального кодексу України обтяжують покарання.

Осьмінін був затриманий співробітниками СБУ 3 квітня. Він підозрювався в участі в діяльності "самооборони Криму" і захопленні адміністративних будівель на півострові. Йому загрожувало до 10 років в'язниці.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...