"Дайте себе вбити": Соратниця Януковича оскандалилася зверненням до України

Скандальна екс-радниця президента-втікача Віктора Януковича Ганна Герман закликала Україну будувати "доброзичливі відносини" з усіма сусідніми державами, в тому числі і з Росією.
Ганна Герман

Про це вона сказала в ефірі телеканалу NewsOne: "Якщо Україна не буде будувати рівноправні і доброзичливі відносини з усіма своїми сусідами — ми не будемо мати ніяких шансів на майбутнє", передають Патріоти України.

На її слова відреагував політолог Олексій Голобуцький, звинувативши в тому, що Герман "зовсім перестала дбати, щоб те, що вона озвучує, хоч трохи відповідало реаліям". "Поре по кремлівській методичці про "доброзичливість" до агресора і окупанта. Інакше, звичайно, немає майбутнього. "Дайте себе вбити або помрете" — і з початком весняного загострення Герман попрощалася з логікою", — написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...