Дайте скрепам корвалолу: Пентагон вже придивився собі містечко під нову військову базу у Польщі

Сполучені Штати Америки віддають перевагу розгортанню можливої ​​військової бази в центрі Польщі.

Про це повідомляє голова Канцелярії президента Польщі Блажей Спіхальський, передають Патріоти України з посиланням на «Польське радіо».

Спіхальський вважає, що цей вибір пов'язаний з нинішнім станом переговорів і він ще не зроблений. «Наскільки мені відомо, американська адміністрація воліє центр країни, ми віддаємо перевагу східній частині країни», - сказав він.
Також Спіхальський зазначив, що Польща хоче витратити близько 2 млрд доларів на будівництво інфраструктури для американських солдатів в Польщі. Йдеться про комплексну інфраструктуру для обслуговування війська, тобто забезпечення їх житлом, навчанням, медициною».
За його словами, Польща знаходиться на крок ближче до того, щоб американські війська були в Польщі. «Президент Анджей Дуда виконав велику політичну роботу, щоб дійти до цього моменту. Ці дуже добрі, особисті відносини з президентом Трампом дуже нам в цьому допомагають», - додав він.

На переконання Спіхальського, постійна присутність американських військ в Польщі є «абсолютною гарантією польської безпеки».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...