Дайте скрепам корвололу: У Захарової чергова істерика через "брудну провокацію" британців проти "Аерофлоту"

В найбільшому аеропорті Лондона "Хітроу" британська поліція без попередження зайшла до російського літака "Аерофлоту", який прилетів із Москви, для внутрішнього огляду судна.

Про це повідомляє "Интерфакс", передають Патріоти України. "Після того, як пасажири покинули повітряне судно, несподівано на борт піднялися поліцейські і наполегливо вимагали від екіпажу покинути літак для того, щоб під час відсутності екіпажу провести там огляд", - сказало інформаційному агентству джерело.

Екіпаж відмовився покидати літак - без нього заборонено проводити будь-який огляд повітряного судна. Однак бортпровідників все ж змусили покинути літак, а огляд продовжили за присутності пілотів.

Представник МЗС РФ Марія Захарова в ефірі одного з російських каналів заявила, що це "провокація" Великої Британії по відношенню до Росії. "Британці почали огляд не випускаючи командира з кабіни, не дозволяючи йому бути присутнім під час огляду. Всі дії британської влади провадяться в ультимативній манері, поведінка британської поліції свідчить про бажання провести якісь маніпуляції на борту без свідків", - сказала вона.

Згодом літак "Аерофлота" вилетів із Лондона до Москви.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...