Дають по зубах: Терористи визнають перевагу бійців АТО на Донбасі, - Бутусов

Терористи на Донбасі визнають свою неміч у порівнянні з українцями й українською армією.

Юрій Бутусов

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Підрозділи Луганського і Донецького корпусу Народної міліції часто не можуть нічого протиставити противнику", - наводить він цитату директора російського пропагандистського телеканалу "ANNA-News".

За словами Бутусова, терористи відзначають, що українці змогли побудувати систему відеомоніторингу, чого не вдалося зробити їм. Також величезну кількість турбот терористам доставляє застосування дистанційно керованої кулеметної установки на новому верстаті, який побудував і допоміг застосувати на фронті один унікальний фанат кулеметної справи.

"Якість наших людей, воля, самодисципліна, самоорганізація громадянського суспільства - це наша головна перевага, якої російським спецслужбам і аналітикам не зрозуміти, вони ніяк не усвідомлюють, що російській армії дають по зубах не якісь "американські ПВК на гроші НАТО", а звичайні українські патріоти", - додав він.

Терористи заздрять також зарплатам військових, озброєнню, і чисельній перевазі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...