"Давай, до свидания!": Українки поставили на місце російського пропаганд*на у США (відео)

Дві літні жінки-українки красиво приструнили російського журналіста у США, який ставив їм провокаційні історичні запитання із прокремлівським акцентом.

Так, вони нагадали пропагандисту, як Росія вкрала в України помісну церкву, а також порадили згадати, що країни-агресора взагалі не існувало, коли Київська Русь була однією із найсильніших держав. Відео розмови опубліковане на Youtube-каналі "Антиватнік", передають Патріоти України.

Усе почалося із того, що росіянин підійшов до жінок і запитав, звідки вони, оскільки нібито почув їхній слов'янський акцент. Він одразу заявив, що приїхав із Росії, на що співрозмовниці відреагували вороже.

"Ми не з Росії, ми українці. А ви Росія? А, ну то до побачення", — жорстко відповіла одна із жінок. Росіянин знітився від такої категоричної відповіді й запитав у неї, чому вона така непривітна. "Тому що ви нас атакуєте, не даєте нам жити спокійно, говорите, що то все ваше", — обурилася українка.

Зі свого боку, росіянин заявив, що так стверджують у нібито брехливих українських новинах і порадив опонентці дивитися російське телебачення.

У цей момент до розмови приєдналася друга жінка, яка також одразу дала пропагандисту відсіч. "Я не розумію російською, тому що я ніколи російською не говорила. Я американка, американка українського походження, українка", — відрізала вона.

Її подруга також підкреслила, що є українкою, і запитала росіянина, чи живе він у США і чи відчуває різницю між ними і своєю рідною країною.

Однак журналіст заявив, що приїхав як турист і перейшов до спроби чергової провокації. "Зараз така ситуація, коли між Росією і Україною церковний розкол відбувається. Ви за те, щоб автокефалія була?" — звернувся він до нових знайомих.

Одна із жінок відповіла йому, що Україна мала свій патріархат ще у 1680 році, проте Росія привласнила його собі, а тепер не хоче повертати.

"А я думав, ми разом Київська Русь", — нахабно відповів їй росіянин, чим ще більше розлютив українок.

"Яка Київська Русь? Є Україна і Володимир Великий. Москви ще не було, як був Володимир Великий. Там була маленька дірочка, де Москва тепер стоїть", — зупинили його випади жінки.

Наостанок росіянин поставив українкам запитання, яке лише викликало у них подив. "Добре, можна запитати: а що прадавніше — Україна чи Росія?" — звернувся він до жінок. Вони, переглянувшись, в один голос відповіли йому, що, безумовно, Україна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...