"Давай обнимемся!": Бездомні у ватниках прийшли до Генконсульства РФ в Одесі

В Одесі під Генконсульством Росії активісти громадської організації "Рада громадської безпеки" привели переодягнених у ватники бездомних.

Бездомні розмістилися біля входу Генконсульства з горілкою і плакатами "Я — россиянин, давай обнимемся", передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Думская".

"Метою акції було привернення уваги міського голови Одеси Геннадія Труханова, голови Одеської ОДА Максима Степанова і депутатів місцевих рад до існування російської дипустанови в місті", - каже один з організаторів акції Марк Гордієнко.

За його словами, на п'ятому році війни в Одесі продовжує існувати резидентура ФСБ. "Завтра-післязавтра ми відвідаємо партійні офіси тих партій, які мають свої фракції в міській та обласній радах. Вимагатимемо, щоб вони на найближчій сесії звернулися до президента і прем'єр-міністра з вимогою закрити Генконсульство РФ в Одесі", - прокоментував Гордієнко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...