Давно вже час: У НАТО хочуть арештовувати майно кремлівських пропаганд*нів

Також членів альянсу закликають серйозно розглянути замороження активів корумпованих представників російських еліт.

Країнам-членам НАТО слід і надалі застососувати санкції щодо найактивніших учасників російської дезінформаційної війни. Про це йдеться у проекті спеціального звіту Парламентської асамблеї НАТО “Протидія російським гібридним загрозам: оновлення”, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Зосереджуючись на внутрішній витривалості, слід продовжувати застосовувати такі обмежувальні заходи, як: видалення фейкових новин, накладення стягнень за використання мови ненависті, а також арешт майна найактивніших вояків російської дезінформації", - зазначається у проекті звіту.

Автор звіту, депутат верхньої палати парламенту Великої Британії Лорд Джоплінг також закликав держави-члени "серйозно розглянути можливість замороження західних активів корумпованих представників російських еліт".
Крім того, у цьому звіті наголошується, що Парламентська асамблея НАТО виступає за надання Україні чіткої перспективи членства у Альянсі. "Грузії, Україні та Молдові, а також країнам Західних Балкан слід дати чітку перспективу членства як у НАТО, так і в ЄС. Їх прийняття має грунтуватися виключно на втіленні критеріїв членства", - йдеться у звіті.

У документі також міститься заклик до вирішення проблем "сірих зон" у Східній Європі. "Аби обмежити простір для російської гібридної війни, повинна бути вирішена проблема "сірих зон" у Східній Європі. Залишаючи країни Східної Європи у невизначеності, ми заохочуватимемо подальшу російську агресію та напруженість у відносинах із Заходом", - стверджує британський парламентарій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...