Де Кремль може переховувати втікача Януковича, - ЗМІ (фото, відео)

Екс-президент України Віктор Янукович вже більше трьох років ховається в Росії, але водночас, до сих пір невідомі його точне місцезнаходження та адреса проживання.

Сайт ТСН зібрав всі наявні версії про те, де Кремль сховав втікача, обвинуваченого в державній зраді України, передають Патріоти України.

Так, нещодавно російський депутат і співак Йосип Кобзон "злив" фактичну адресу проживання Віктора Януковича, заявивши, що той оселився в підмосковному селищі Баковка і є його сусідом.

Раніше ж колишній чиновник Олег Мітволь у лютому 2014 року "розмістив" президента-втікача в ще одному елітному селищі - Барвисі - в маєтку за 50 млн доларів.

Будинок довго не могли продати, він ще й став об'єктом земельного скандалу. А тут раптом з'явився покупець з України.

Крім того, Янукович нібито встиг поселитися на не менше елітній Рубльовці. У квітні 2014 року російський телеканал "Дождь" повідомив, що тут він також обрав один із найдорожчих будинків - за 50 млн євро. Журналісти з'їздили до Росії провідати втікача і виявили, що маєток на Рубльовці він нібито придбав ще до свого президентства.

Уже в грудні 2016 року російські журналісти знайшли Януковича в Сочі і показали фото його передбачуваного будинку, який ретельно охоронявся.

Однак офіційним місцем перебування Януковича є Ростов-на-Дону - місто, яке в народі охрестили "кримінальною столицею".

Свідоцтво про надання тимчасового притулку на території РФ йому видали з реєстрацією в Ростові. І саме звідти утікач дає про себе знати з будівлі суду, звідки свідчить під час відеоконференцій. Туди його привозять у супроводі російських правоохоронців. Однак звідки привозять і куди потім везуть - це питання залишається відкритим.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...