"Дебилы, бл*!": У мережі висміяли запропонований у Росії "план" по знищенню США

На Росії запропонували розвернути Гольфстрім для знищення США.

У РФ запропонували підступний "план": прорив радіальної дайки ісландського вулкана Снайфельсйокюдль термоядерним зарядом обрушить південно-західний схил з льодовиком в Атлантичний океан і як наслідок спровокує розворот течії Гольфстрім, води якого затоплять східне узбережжя Північної Америки, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Возникший оползень создаст напор воды в котловине Ирмингерского моря до Лабрадорского шельфа, где глубина на крае — 300 метров, в каньоне - больше двух километров. Тем самым получим длинную волну в юго-западном направлении. Насколько далеко она продвинется по оси Мирамиши - Вашингтон, зависит от напора", - вважає автор публікації Чоро Тукембаєв.

На його думку, "природный канал подобен аэродинамической трубе, на входе которой вулкан, на выходе - Вашингтон", і розташований поперек "пролива имени Сталина", про який говорив лауреат Нобелівської премії миру, радянський фізик-теоретик Андрій Сахаров.

Тукембаєв заявляє, що, в разі застосування російського підводного безпілотника "Статус-6" ("Посейдон"), наслідки суперцунамі посилить радіоактивна вода. Також автор розглянув можливість затоплення Європи, для чого буде потрібно створити хвилю в "природном канале", який починається від вулканічного острова Ян-Майєн і досягає Амстердама.

Користувачі мережі висміяли таку "пропозицію" в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...